kubahsb pisze:goOly19 pisze:dobrze to kup se KROSA bo ja nie wiem co to jest
wielki znawca jezykowy z pcimia. kupie ci czlonka na szelkach i dam w prezencie.
Luki213 pisze:Ja tez jezdze motocyklem i wiekszosc wypadkow lezy po stronie motocyklistow bo jezdza z nadmierna predkoscia. To tak jakby ktos namalowal przejscie dla pieszych na torze Formuły 1 i kazał przejsc babci. Niby nic nie jedzie a da krok i juz jest tak samo jest z motocyklistami i kierowcami samochodow. A skad ktos ma wiedziec ze Ty przez miasto CENZURA 200km/h gdy jest ogranicznie do 50km/h co? Dobrze wiecie jak jest a gadacie, jak chlopak wiedzial ze deszcz leje mogl zwolnic albo zachowac odstep od poprzedzajacego pojazdu bo nie ma juz takiej przyczepnosci a jezeli jechal tuz za nim mogl przewidziec ze jesli tamten nagle zachamuje ten nie zdazy sie zatrzymac przed nim. Tak czy nie? i wina kierowcy ? nie wina Waszego CENZURA i braku umiejetnosci szybkiej reakcji na wytracenie predkosci i zatrzymanie i troszke wyobrazni, cała pi*zde kazdy umie odkrecic ale ostro zahamowac na granicy przyczepnosci rzadko ktory, nie masz łba to ku*rwa nie siadaj na motor.
za to luki ty napewno jestes k*rwa super kierowca motocyklowym ktory w deszcz by umial wyjsc z kazdej sytuacji !! K*rwa piszesz tak jak bys nigdy nie jezdzil moto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mimo ze jest sie dobrym kierowca sa sytuacje gdzie nic nie mozna zrobic a w deszczu tym bardziej !! ale za to ty jestes pajacem!! piszac takie rzeczy!!ie masz łba to ku*rwa nie siadaj na motor.
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości