» 19 września 2009, 12:48
A ja powiem tak: jeśli chodzi o jakość druku to moim zdaniem jest bardzo ok, w porównaniu do naklejek z e-motocykl to jest bajka. fakt że na niektórych grafikach jak się przyjrzeć to widać małe pixelki ale ogólnie to są ok. Nie wiem jak jest z dużymi grafikami i dużymi naklejkami, czy pasują na otwory no i po naklejeniu wszystko się zgrywa. grubość naklejek to faktycznie trochę lipa bo są za grube a wynika to z tego że najpierw naklejka jest drukowana na folii a później laminowana żeby farba miała ochronę jakąś. Naklejki na bak można zamawiać nielaminowane, grubość jest wtedy jak oryginalnych, farba nie rozmywa się od lakieru. Jedno zastrzeżenie do firmy Grafnet: nie czytają dokładnie maili... raz zamawiałem 3 komplety na różne moto i w każdym komplecie był jakiś feler... w jednym było nie do tej wersji (do bandita S zamiast N), w drugim nie to malowanie (chciałem na srebrną a przyszło na czarną CB), w trzecim za duże znaczki hondy. Teraz zamawiałem znaczki hondy na bak, podałem wymiary (szerokość naklejki i samego nadruku) no i panowie z Grafnetu wzieli jeden wymiar tak jak trzeba a drugi pomylili z wysokością przez co naklejka była rozciągnięta inie nadawała się do przyklejenia... Na szczęście jak jest coś nie tak to nie robią problemów tylko odrazu wysyłaja drugie naklejki.
Na jakość nie narzekam ale mogliby czytać dokładniej zamówienia.
Polecam zamawiać naklejki z tłem w kolorze motocykla, o ile jest taka możliwość (na czarny to bez problemu, gorzej na jakieś metaliczne) szczególnie na bak bo wtedy nie widać pęcherzyków powietrza, odcisków palca itp.