W zakrętach trzyma się rewelacyjnie. Dosyć szybko się nagrzewają. Wcześniej jeździłem na Pilot power 2CT i tył był do wymiany po 8000km A przodu starczyło jeszcze na 2000km. Z tym że wtedy jeździłem mniej agresywnie. Na gumę rzadko stawiałem i na torze to byłem raz. Pilot power 2CT są jak dla mni najlepszymi oponami do szybkiej turystyki. W deszczu nie mają sobie równych. Na torze też można na nich polatać, ale BT016 lepiej trzymają się w zakrętach. Oczywiście mówię tu o suchej nawierzchni. Jak do szybkiej turystyki to polecam Pilot power 2CT. Można na nich polegać praktycznie w każdych warunkach pogodowych. Zwłaszcza w dszczu. A jak się w długie trasy lata to czasem nie uniknie się ulewy.
cziken929 pisze:szogun28 pisze:najlepszy kapeć to pirelli diablo strada spokojnie wytrzymuje 5 tys i kosztuje 100 funtow a dunlop d208 zjadło mi po 1,5 tys
1.5 tys to moze D208 GP RACER o mieszance S i na torze... CENZURA takie CENZURA herezje ze caly swiat motocykli sie psi przez to
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC59)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości