suples pisze:tak kolego nie było ofert teoretycznie ale za to były tel zainteresowanych za kwote 150zł tak jak mowiłem nie sprzedawałem bo nie było mi to pilne a teraz stwierdziłem ze jest mi nie potrzebna i sprzedalem a wyszło tak jak wyszło w tym samym czasie było dwoch zainteresowanych tzn jednemu ktoremu miałem juz wysłac i ten niespodziewany meil od allegro informujacy o sprzedazy (moja pomyłka jak mowiłem wczesniej) w ktorej nie zaznaczyłem opcji ale ok jest jak jest wiec nie pierdziel głupot koles nie moze sprzedac itd itp jak nie jestes w temacie??? ps.moze i badziewny ale mi sie podoba i mi to nie przeszkadza kolego drogi zawsze lepszy od zołtego chociaz mowia żółto-niebieskie barwy królewskie pozdrawiam
[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 8:41 pm ]
chcecie to usuwajcie kolego nie mam nic przeciwko i nikogo nie obrazam tylko mowie jaka była sytuacja kolego a wczesniej nikogo nie oszukałem kolego bo ofert na licytacji nie było pozatym cena minimalna nie została osiagnieta a wiec nikt nie wygrał aukcji!!! pozatym kolego skoro wspominasz ze ktos tu kogos obraza to spojrz na posty!!!
suples pisze:ty za to masz kolego problem z tzw.emotikonami moze tez by ci sie przydał taki słownik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości