Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 22:11

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

problem z allegro...

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Motocykl: szukam nowego ;)
Rok produkcji: 0

Post » 17 października 2009, 14:26

Wystaw negatywa i tyle mozesz jeszcze opisac dokladnie dlaczego tak zrobiles i tyle nastepna osoba na przyszlosc jak przeczyta juz sie zastanowi nad kupnem , swojego czasu tez ogladalem ta nakladke na allegro koles tego nie moze sprzedac za wiecej niz 100 zl dlatego sie dziwi ze niechce sprzedac za 100zl buja sie z nia z 3 miechy , no moze to 100% Żyd :)

Pochwały: 1
Motocykl: sc44

Post » 17 października 2009, 18:27

słuchaj kochany kolego z ksywa WILKOSZ jezeli chodzi o nakładke to była wystawiona wczesniej tylko raz a nie jak ty pier..... od 3mies i osiagneła cene 150zł ale nie sprzedałem jej bo to mi nie było pilne koleszko a teraz była taka sytuacja ze zapomniałem zaznaczyc opcji ceny minimalnej (moj bład) i przed zakonczeniem aukcji zadzwonił do mnie chetny kupnem i dogadalismy sie miałem mu ja wysłac a po przyjsciu z pracy zaskoczyła mnie wiadomosc od allegro o sprzedazy!!! a wiec nie chciałem wyjsc na oszusta i zadzwoniłem do goscia i powiedzialem mu o tym przypadku a ten nalegał ze moze jeszcze moge cos zrobic wiec napisałem klariemu ze jest problem z tym tematem a wiec nie pier..... takich rzeczy chłopie ze nie moge sprzedac i ze chcem zedrzec kase za to bo cena jest i tak smieszna pozatym jak masz cos do mojej miejscowosci to zapraszam mozemy zawsze ten spor rozstrzygnac widac zółte barwy sprzetu to wpłyneły ci chyba na papiery tez pewnie koloru żołtego

Awatar użytkownika

Motocykl: szukam nowego ;)

Post » 17 października 2009, 19:40

O przepraszam ze urazilem kogos fakt sprzedajesz od prawie trzech miesiecy http://www.allegro.pl/item716234061_nak ... a_929.html wystawiles ja za 100 zl i kup teraz 230 nie bylo ofert , tak czy nie ?? jak chcesz ja sprzedac za 150 200 to wystaw tak druga sprawa to do twojego miasta czy wioski nic nie mam zwie sie jak zwie akurat nie kojazylem tego co pisalem z miejscowoscia tak wyszlo sorki
ps.
Co do sprzetu to wole taki kolor niz badziewny niebieski :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: Byla 954 i SC33 x2

Post » 17 października 2009, 20:31

Człowieku sam piszesz że wcześniej wystawiłeś aukcję i cena za nakładkę osiągnęła 150 PLN ale jej nie sprzedałeś bo nie było to pilne co oznacza że już wcześniej nie wywiązałeś się z umowy i nie oddałeś nakładki osobie, która wygrała aukcję. A to że z kimś się umówiłeś po za allegro to nikogo nie interesuje i jest to łamanie regulaminu więc nie wiem o co sapiesz na naszym forum. A tak ogólnie to jestem za usunięciem takiej osoby która najpierw oszukuje na allegro a później loguje się specjalnie na forum i obraża jego użytkowników !!!!

Post » 17 października 2009, 20:35

tak kolego nie było ofert teoretycznie ale za to były tel zainteresowanych za kwote 150zł tak jak mowiłem nie sprzedawałem bo nie było mi to pilne a teraz stwierdziłem ze jest mi nie potrzebna i sprzedalem a wyszło tak jak wyszło w tym samym czasie było dwoch zainteresowanych tzn jednemu ktoremu miałem juz wysłac i ten niespodziewany meil od allegro informujacy o sprzedazy (moja pomyłka jak mowiłem wczesniej) w ktorej nie zaznaczyłem opcji ale ok jest jak jest wiec nie pierdziel głupot koles nie moze sprzedac itd itp jak nie jestes w temacie??? ps.moze i badziewny ale mi sie podoba i mi to nie przeszkadza kolego drogi zawsze lepszy od zołtego chociaz mowia żółto-niebieskie barwy królewskie pozdrawiam

[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 8:41 pm ]
chcecie to usuwajcie kolego nie mam nic przeciwko i nikogo nie obrazam tylko mowie jaka była sytuacja kolego a wczesniej nikogo nie oszukałem kolego bo ofert na licytacji nie było pozatym cena minimalna nie została osiagnieta a wiec nikt nie wygrał aukcji!!! pozatym kolego skoro wspominasz ze ktos tu kogos obraza to spojrz na posty!!!

Awatar użytkownika

Motocykl: Honda CBR 900 RR Fireblade
Rok produkcji: 1999

Post » 18 października 2009, 12:54

suples pisze:tak kolego nie było ofert teoretycznie ale za to były tel zainteresowanych za kwote 150zł tak jak mowiłem nie sprzedawałem bo nie było mi to pilne a teraz stwierdziłem ze jest mi nie potrzebna i sprzedalem a wyszło tak jak wyszło w tym samym czasie było dwoch zainteresowanych tzn jednemu ktoremu miałem juz wysłac i ten niespodziewany meil od allegro informujacy o sprzedazy (moja pomyłka jak mowiłem wczesniej) w ktorej nie zaznaczyłem opcji ale ok jest jak jest wiec nie pierdziel głupot koles nie moze sprzedac itd itp jak nie jestes w temacie??? ps.moze i badziewny ale mi sie podoba i mi to nie przeszkadza kolego drogi zawsze lepszy od zołtego chociaz mowia żółto-niebieskie barwy królewskie pozdrawiam

[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 8:41 pm ]
chcecie to usuwajcie kolego nie mam nic przeciwko i nikogo nie obrazam tylko mowie jaka była sytuacja kolego a wczesniej nikogo nie oszukałem kolego bo ofert na licytacji nie było pozatym cena minimalna nie została osiagnieta a wiec nikt nie wygrał aukcji!!! pozatym kolego skoro wspominasz ze ktos tu kogos obraza to spojrz na posty!!!

Ja bym proponował zakupić słownik synonimów :) Nawet nie chce mi się liczyć ile razy w jednym zdaniu pada słowo "kolego" <lol>

Co do aukcji ALLEGRO.

Wiemy, że po 9 przeprowadzonych aukcjach jesteś najlepszy :) Znasz regulamin itd..

Osoba licytująca ma 230.... Hmm to chyba o czymś świadczy.

Wystawiłeś, była licytacja, cena minimalna osiągnięta. Wszystko zgodnie z prawem i regulaminem.

Więc Ty nie sap tylko ładnie zapakuj na Pocztę Polską i wyślij do zwycięzcy aukcji...

Oczywiście kwota powinna zostać taka jaka była wylicytowana.

Pozdrawiam
900 rr - The Power of Dreams :)

Post » 18 października 2009, 13:22

ty za to masz kolego problem z tzw.emotikonami moze tez by ci sie przydał taki słownik :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Motocykl: r1, drz 400

Post » 18 października 2009, 13:44

suples ty jestes powaznie z miejscowisc ŻYDOWO? hihi:
sisi to jest gość

Awatar użytkownika

Motocykl: Honda CBR 900 RR Fireblade
Rok produkcji: 1999

Post » 18 października 2009, 15:22

suples pisze:ty za to masz kolego problem z tzw.emotikonami moze tez by ci sie przydał taki słownik :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Możliwe heh

Ale ja przynajmniej wywiązuje się z zawartych umów wzorowo. Nie ściemniam, jak coś sprzedaje to chcę to sprzedać i odwrotnie jak kupuje chcę kupić :)
900 rr - The Power of Dreams :)

Awatar użytkownika

Motocykl: sc 44
Rok produkcji: 2001

Post » 18 października 2009, 22:11

jakeś kupił-masz prawo do wytawienia komentarza-i ...tyle Twego...allegro nic nie zdziała, żeby zakupiony towar trafił do Ciebie, moim zdaniem-olej gościa, bo jest po prostu niewart uwagi..popieram apel KrzyHa, gościu jest niepowazny, niewiarygodny..i chciał w końcu oszukac jednego z nas...
BTW..negatyw na alledrogo-gów.no zrobi, jak koleś ma 9 transakcji-to sobie załozy inne konto i dalej będzie naciągał...
takie moje zdanie...howgh
mam już motocykl-myślę nad podpisem ;)

Awatar użytkownika

Motocykl: Yamaha Xmax 400
Rok produkcji: 2015
Samochód: Audi A3

Post » 22 października 2009, 16:22

Dziś przyszła nakładka... wyłamane dwa zaczepy... opis aukcji "w stanie bdb bez zadnych zarysowan wgniotek czy pekniec"
Czekam na przelew i odsyłam ... a człowiek chce być uczciwy... ehhhh

Pochwały: 3
Motocykl: Piechota

Post » 22 października 2009, 16:56

suples, alllegro nie jest miejscem zabawy dla malolatow. Nie chcesz czegos sprzedac to po jakiego CENZURA to wystawiasz? Poszedles kiedys do sklepu, wybrales co chciales a sprzedawca powiedzial: ''oj sorki ziomus, nie bardzo chce mi sie dzis to sprzedawac, nara :| ''? Zreszta placisz za aukcje i wyrabiasz sobie reputacje w ten sposob, wiec jaki sens?
Druga sprawa to podawanie stanu w jakim jest to co oferuejsz. Sprzedajesz szajs, napisz, ze to szjas. A nie liczysz na kogos glupszego niz Ty zeby to lyknal. Poki na allegro bedziemy miec sprzedajacych jak Ty, jeszcze nie raz nam sie piesci zacisna.
Poczytaj sobie regulamin, wypada go znac, jesli juz uzywasz tego serwisu.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne Dyskusje