Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 22:08

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Oceniamy ogłoszenia z internetu - CBR 929 SC44

Tematy dotyczące ogólnych zagadnień Hondy Fireblade CBR929RR SC44 2000-2001

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: Tuono
Rok produkcji: 0

Post » 26 listopada 2009, 11:24

Nowy pisze:A kiedy oglądałeś moto,

oglądałem ją około miesiąc temu,
nie sądzę, żeby gość coś z nią zrobił, telefonicznie powiedział mi, że nie trzeba nic w niej regulować, bo to już jest na wtrysku, więc full automat :one:
podjedź i zobacz, każdy w końcu ma swoje wyobrażenie ładnego motocykla, może się tobie spodoba,

Pochwały: 1
Motocykl: 1100XX
Rok produkcji: 2004

Post » 26 listopada 2009, 19:30

Dzisiaj byłem, zobaczyłem, i powiem, ze wizualnie sprzęt wyglada fajnie, faktycznie ma po bokach podłamany przedni błotnik, ale bez tragedii, z przednich lag cos tam sie wydostaje, wiec do wymiany simmeringi, jak go zapytałem czy wymianiałl olej w lagach to zrobil wielkie oczy i zapytał "a to sie wymienia?"(ale nie kazdy musi byc mechanikiem), klocki do wymiany, brak drugiego kluczyka i serwisówki i po chwili postoju zapalic nie chccial zpowodu aku i pchnac go musielismy. Pozatym sprzęt godny zainteresowania, skonczylismy na 12,5k , a i olej mial wymieniany przed sezonem. Jutro wyjazd nasatępny ogladac, a co do tego sprzetu to mimo kilku niedociągnięc które mozna wyeliminować poważnie zastanowie sie nad zakupem

Motocykl: r1, drz 400
Rok produkcji: 0

Post » 26 listopada 2009, 20:00

caly czas sie dziwie dlaczego nie jestescie zainteresowani np oferta kolegi z forum kubashab ? sprzedaje motocykl pewny koles jest wiarygodny na forum mozna sprawdzic prawie cala historie jego uzytkowania poprzez jego pisane wiadomosci. Klari juz kupil igle w ktora inwestuje teraz kolejny szuka samych superlatywow w motocyklu zniszczonym !! kupujcie dalej pozniej sa kolejne posty kupilem okazyjnie a za 2 tyg sprzedaje OKAZJA!! ja bym chyba nie kupil motocykla z cieknaca laga (niby takie banalne) jednak co wtedy jesli zrobisz uszczelniacz a dalej bedzie cieklo? wymienisz lagi ? moze felge itd itp jak bym kupowal to rozgladam sie w najblizszym okregu na koniec allegro !!! choc i tak napewno na tym forum sa ludzie ktorzy by wcisneli gowno koledze z forum:)
sisi to jest gość

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR929
Rok produkcji: 2001

Post » 26 listopada 2009, 22:39

yeebac to.
Ja juz nic wiecej nie napisze ;- )

Poza jednym kolega z lodzi, ktory mial przyjechac obejrzec ale jednak nie dotarl nie bylo odzewu.

W sumie dla mnie to moze i lepiej, bo i tak moto zejdzie i tak.
Mnie sie nie pali, przyjdzie wiosna to jeszcze wiecej wezme niz wzialbym teraz ; p.

a przynajmniej nikt z forum nie kupi i jakby nie daj Bog cos sie stalo, to nie bedzie tutaj paplaniny.

Bog z wami :diabel:
ps. a w weekand wyjmuje z komisu i jeszcze nieco pojezdze jak mamy taka CENZURA pogodynke :mrgreen:

Pochwały: 10
Motocykl:

Post » 26 listopada 2009, 22:47

jezdzij hihi:

Awatar użytkownika

Post » 26 listopada 2009, 23:30

crazyduck pisze:jezdzij hihi:

a kierwa bede :okulary:

Awatar użytkownika

Motocykl: HONDA CBR SC33
Rok produkcji: 1998

Post » 26 listopada 2009, 23:36

kubahsb
sory ze tak wyszło ze nie przyjechałem. Prawde mowiac (piszac) szukam moto dla szwagra .Jezeli o mnie chodzi to nawet dzis był bym u ciebie bo niema dla mnie moto ponad fireblada :diabel2:
On sie napalił na R1 . Ale po dzisiejszych ogledzinach 60 km od lodzi , gdzie yamaha nawet nie odpaliła sadze ze niebawem zawitamy u ciebie :one:
A jesli mu sie nie odwidzi to ja wymienie swoje sc33 na 929 :diabel2:

Awatar użytkownika

Post » 27 listopada 2009, 00:29

hehehe spoko zapraszam.

ja tak jak mowie wrocilem na 4 dni do czestochowy ze studiowania, zeby odwyknac troche od alkoholu.

jutro wyjmuje moto z komisu i jezdze ostanie dni sezonu ; p

Motocykl: 1100XX
Rok produkcji: 2004

Post » 27 listopada 2009, 08:24

jesli chodzi o mnie to i tak jestem skazany na autobus albo pociag wiec rozgladam sie w okolicy bo w razie jakbym sie na cos zdecydował to trzeba jakos wrocic, a gdyby pogoda nie dopisala to 300 km to troche sporo przy tem zblizonej do 0.
Dla wszystkich którzy chca idealnego sprzeta a drobne niedociagniecia od razu dyskwalifikuja wszystkie sprzety i najchetniej wyrzucili by je na złom.
Ostatnio jeżdzilem thunderacem, ktory swiadomie kupilem wiedzac ze byl po conajmniej nie jednym szlifie, byl pomalowany calkiem inaczej, troche nie rownosci na plastikach a nigdy sie na nim nie zawiodlem, po zimowym postoju odpalał bez najmniejszego problemu bez wyciagania aku i doaldowywania go, raz tylko sprzeglo mi sie zapowietrzylo. Wiec jak ktos niema pojecia o uzywanych sprzetach to niech wogole nie zabiera glosu i niepytany nie odpowiada.

Awatar użytkownika

Motocykl: sc 44

Post » 27 listopada 2009, 11:07

Nowy pisze:Wiec jak ktos niema pojecia o uzywanych sprzetach to niech wogole nie zabiera glosu i niepytany nie odpowiada.

maz rację, tu, na tym forum nikt nic nie wie o używanych, bo wszyscy mają nówki z salonu i to nasze pierwsze motocykle. hihi:
mam już motocykl-myślę nad podpisem ;)

Awatar użytkownika

Pochwały: 3
Motocykl: cbr 929
Rok produkcji: 2000

Post » 27 listopada 2009, 11:57

phehe i znów dyskusja nad tym jak powinna wyglądać używka :P temat chyba najczęściej wałkowany na tym forum hihi: A odpowiedź jest banalna: adekwatnie do ceny :diabel:
Ktoś chce banana kupuje za połowę ceny - klepie w garażu i się cieszy sprzętem po taniości (później sprzedaje jako "po glebie parkingowej" :diabel: ), kto inny za to chce egzemplarz iście kolekcjonerski - to płaci 130% ceny rynkowej i się cieszy że zanabył ideał w cenie nowszego modelu P R O S T E !!

PS. Najczęściej gotowa umowa kupna-sprzedaży ma pkt "Kupujący oświadcza, że znany jest mu stan techniczny pojazdu" - tak przypominam żeby później nikt nie płakał że go oszukali i mine mu sprzedali :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pochwały: 11
Motocykl: Honda CBR 929

Post » 27 listopada 2009, 13:45

orzech pisze: ...kto inny za to chce egzemplarz iście kolekcjonerski - to płaci 130% ceny rynkowej i się cieszy że zanabył ideał w cenie nowszego modelu P R O S T E !!
:mrgreen:

*nowego modelu klepanego w garażu po glebie parkingowej :D

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne (CBR929RR SC44)