Wydaje mi się, że ta 8 ręka to zdeczka przesadzone. Motocykl można sprawdzić na policji. Drugi kluczyk w folii ma koleś. To że serwisował w KAwasaki to nie aż taki grzech. Ja swój kupiłem z przebiegiem 19400 ten sam rocznik.
i to jest właśnie najgorsze., a wszystko dlatego, że przyszło nam żyć w tak popieltolonym kraju jak Polska gdzie połowa to kombinatorzy, oszuści i złodziejearek pisze:Tylko najbardziej mnie wk....wia fakt że przy każdym motorze trzeba zakładać najgorsze
Też mnie to wkulfia. W innych krajach na parkingach przy supermarketach kaski na motocyklach zostawiają i nikt się nie odważy go buchnąć. No chyba że akurat polaczek będzie w pobliżu

marcinkus pisze:Ciekawe co sprawdzisz na policji??? Po zatym na jakiej podstawie???Chyba tylko czy nie jest kradziony!!!
Luki213 pisze:........A moze kolo kupil moto z 8 reki pojezdzil i ziomek z kawasaki dal mu nowe zycie na papierze... nowy przebieg, nowa ksiazke, ........
Mike pisze:fajny stan i fajna cena:
ogólnie widac ze dobre moto
pANpawiAN pisze:Mike pisze:fajny stan i fajna cena:
ogólnie widac ze dobre moto
po czym widać??
że opony czarne?, że ma dwa koła? czy po tym że lampy się świecą??
na zdjęciach naprawdę ok.
Taki syf że masakra. Wiec, fotki i bajeczne opisy to jedno, a rzeczywistość nie koniecznie musi sie z tym zgadzać.
CBR F4i
CBR 954rrchanbord pisze:Na Policji można sprawdzić czy pojazd nie jest kradziony, ale również okazuje się dowód rejestracyjny, książkę pojazdu i dowód osobisty sprzedającego. Gdyby owe dokumenty okazały się sfałszowane zapewne byśmy się o tym dowiedzieli.
ee no chodzi mi oto ze moto teraz na foto fajnie sie prezentuje ale w zeczewistości niewiadomo co jest pod plastikamiSuperAs pisze:że opony czarne?, że ma dwa koła? czy po tym że lampy się świecą??
:P dobry ma aparat ze takei foto robi
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości