ACHA. ojciec ma na sprzedaż swoja lalunie
Jak szukasz naprawdę pewnego moto polecam!

fesk pisze:krystian169
To co koledzy wyżej piszą to jest w tym racja odnośnie jakiegoś ubranka na moto.
Najlepiej skóra, wysokie buty i przyzwoity kask (nie musi być na początku nie wiadomo jaki)
Sama ekspolatacja to policz sam sobie
opona tylna (nowa) zalezy jak trafisz 350-500zł (mi opona w f3 wystarczyła 8000km)
Przednia podobnie
To też zalezy jak smigaszjak ruszasz ostro ze skrztżowania to szybko zrobi sie kwadrat
oleje, filtry to nawet nie pisze
ewentualna regulacja![]()
Jak masz prace to spokoalbo sponsora
Naprawde sam myslałem jak kupowałem moto że dam sobie rade ... i w sumie każda złotówke to na paliwo dawałem(uczyłem sie i nie miałem dochodów)
Sam przemyś sobie realnie jak to wygląda
Ale co byś nie chciał kupić, to pamiętaj żebyś kupił to co chcesz i Ci sie podoba, i wydaj nawet o 1000zł wiecej a bedziesz miał satysfakcje ze takiego sprzęta właśnie chciałeś
Ja na f3 w zeszłym roku
poczytaj to mój post na tamtym forum
http://www.honda-cbr.pl/forum/wyprawa-c ... -t873.html
a przez rok zrobiłem 15000kmi policz sobie ile to paliwa poszło
15 000*srednio 6l beny * 4zł (czysto teoretycznie) = 3600zł
![]()
I jak mieszkasz kolo wrocławia to poproś kogoś zeby z tobą oglądnął motozawsze druga osoba popatrzy realnie na sprawe
)
Pozdrawiam i życze naprawde odpowiedniego wyboru
Mike pisze:krystian169 gdybyś potrzebował pomocy przy oględzinach to niema problemu ,gdyz tesz posiadałem 600 i wiem co w niej moze piszczyc ewentalnie jakies inne moto , czesto jestem we wrocku wiec mozna sie jakioś zgadacsłuze pomocą
![]()
pozdro
Bartek_929 pisze:A ja bym Ci radził kupić używaną odzież, w 2000 zl wyrobisz sie bez problemu
miazga pisze:Jesli celujesz w alpinestarsa to kombi pewnie kolo 3000zl buty 1000zl zolw 400-500zl shoei 1500-2000zl rekawice ok. 300zl. Jak widzisz druga cebre bys kupil za stroj alpiny wiec z tymi dwoma tysiacami to sie nie wyrobisz;P Kombi bierz dwuczesciowe - jest o wiele wygodniejsze i bardziej funkcjonalne.
wuja pisze:Za 2 tys to kask i buty są z półki średniej, ale już dosyć dobretrochę kijowy okres na zakupy masz (początek sezonu lada moment...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości