witam juz wiem doszlem to prrrrr to exap w kolektorze wydechowym jest ustawiony idealnie tak jak na opisach ale takjakby mial lekki luz jak go przycisne to cisza niewiem czy go nie wypiierdole co myslicie?
Nie radzę Ci go wyrzucać niech sobie tam prrrrrrryka hehe.. jeździłem keidys z odlaczonym exupem (linka poszła).. bez rewelacji w dolnym zakresie obrotów.. wiec jak działą to go zostaw
ja mam cały wydech akrapovica łącznie z kolektorami i oczwiscie niemam exapa i smiga super żadnych spadków mocy z tego co wyczytałem na forum to niby jakies spadki mają u mnie jest odwrotnie z mocą jest o wiele na plus.
woojtas - z jakich obrotów z gazu podrywasz na laczka z drugiego biegu ??
cholera, ja cienias jestem to wiem i mam blokade troche bo 2 kumpli przepionowało 929 właśnie na dwójce, ale próbowałem kilka razy w tamtym sezonie z różnych obr i jakoś nie dałem rady..
Jesli masz moto w dobrym staniem od 6tys na siedzaco musi isc na gume nie ma to tamto.Ja bujam swojego z reguly do ok 7tys na pelnym gazie ,pozniej odjecie i znow pelen gaz z szarpnieciem.
Tak to mniej wiecej wyglada.To moje poczatki i koniec lutego wiec srednio mi to wychodzilo a nic swiezszego nie mam.
http://www.youtube.com/watch?v=T828WWpu4YU
dokladnie tak jak pisze i robi domel ale moim zdaniem niema takiej sztywnej zasady zeby postawic 929 na kolo na 2 biegu ja zauwazylem ze to zalezy od wielu innych czynnikow np. czy siedzisz calkiem przy zbiorniku czy troszke ztylu siedzenia , z jaka mocom szarpniesz za kiere ,jak masz ustawiona twardosc lag i oczywiscie od obrotow silnika im wyzsze tym szybciej i lepiej idzie takze musisz to wszystko wyczuc a zeby wyczuc to trzeba duzo trenowac