Duch, tak musisz zanieść te numery do lakierni i tam ci dorobią te kolory, tylko pamiętaj ze nigdy nie będę one w 100% tak samo wyglądały jak oryginały. Co do tego lakieru bezbarwnego to wielkie dzięki, w sumie to wiedziałem ale wolałem się dopytać, tylko zdziwiło mnie ze na pytanie w SALONIE Hondy na pytanie: "czy te naklejki na baku nie powinny być przykryte lakierem bezbarwnym??" odpowiedziano mi: "NIE" zdziwiłem się i zapytałem was aby mieć pewność. No i jeszcze nie dostałem odpowiedzi co do mojego pierwszego pytania co z tymi paskami na baku(repsol), jakie one powinny być czarne czy karbonowe w modelu tym który pokazałem wcześniej te paski są karbonowe a np w tym co teraz pokaże są czarne, http://moto.allegro.pl/item997692093_ho ... epsol.html , a i zwróćcie uwagę że jest to mix repsol cały z 2005 a zadupek 2007, no i popatrzcie na bak jak te paski schodzą się do końca baku a nie powinny, powinny się delikatnie wcześniej kończyć. Powiedzcie co sobie człowiek może pomyśleć idąc kupować taki motor?
Co do roczników i że wychodziły one wcześniej przed danym rokiem to chyba A.S. udzielił nam wystarczającej odpowiedzi a więc również wlk dzięki.