[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 10:47 am ]
Poza tym na serio nie ma innych 929 na sprzedaż ? niedawno przeglądałem allegro i się wkurzałem że 929 tak nisko stoją... więc na pewno się coś znajdzie
Chodzi mi tylko oto, że wypadku gdyby się zepsuła to ciężko będzie znaleźć ją na rynku wtórnym.

ale na 1 rzut oka sam dalem sie nabrac
no i wiele do myslenia daja te czerwone srubki, bo po co wymieniac fajne oryginalne na jakies czerwone? to moja opinia ale chyba na kazdym moto naklejki byly nalozone identycznie?chyba ze sie myle;] ale w sumie wyglada jak oryginal procz tych paru szegulow

ja jezeli bym sie rozgladal za 929 z wiedza jaka mam,choc nie jest ona jakas astronomicznie wielka odpuscilbym z racji tych dziwnych naklejek.jezeli juz cos ogladac to przynajmniej niech wizualnie bedzie oryginal;]przynajmniej dla mnie.a mowie dziwna sprawa z tymi naklejkami jakas.dzwoniles do goscia juz?zadzwon jeszcze raz albo niech ktos inny od ciebie zadzwoni popytaj o stan techniczny takie duperele,potem wtrac jakos pytanko czy wszystkie naklejki sa oryginalne,czy malowanie.jakos po laicku pogadaj;] bo jezeli powie ze wszystko ful oryginal to odpusc temat.bo widac ze nie jest to oryginal a skoro by wcisnal kit ze jest to nie wiadomo co jeszcze ukrywa i masz juz pewnosc ze prawdy ci nie powie.ale to tylko rada i moje zdanie,zrobisz jak uwzasz.ja swoja kupilem za 13 tys do rejestracji z przebiegiem 32tys.cena tez niska jakas.mozesz poczekac tez na inne opinie kolegow z forum
porownaj sobie foty tej swojej do tej chociazby http://otomoto.pl/honda-cbr-929-raty-M1702173.html , zwroc uwage na te szczegoly i zobaczysz ze jednak cos nie tak jest;]

Oczywiście się z tobą zgadzam, że bez jazdy próbnej kupno motoru nie wchodzi w grę.
kupowalem co prawda rok temu wiec juz tym sprzetom roczek do przodu skoczyl to i cena w dol.ale jak bym mial kupic cos lepionego za 10 a cos co mnie przekona za 13 to wiadomka co bym bral;] ja juz swoja opinie na temat moto na ktory kolega sie czai wyrazilem,a co dalej to moze sie z czasem pochwali.z checia sie dowiem czego sie dowiedzial od goscia i jego ostatecznej decyzji

Wróć do Ogólne (CBR929RR SC44)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości