lepiej f4i dokladasz 2 kola i masz fajna maszyne polecam wersje sport, znam 3 koleś i każdy mowi że głośno chodzi sprzegło ( chyba chodzi o kosz sprzegłowy ale nie jestem pewien,mówia ,że ten typ tak ma) każdy z nich ma moto do czego innego : jeden caly czas lata na gumie i katuje do bólu , drugi lata w długie trasy (cala europa w tydzien ),a trzeci katuje na torze... f4 a f4i maja prawie ta samą rame i chyba taki sam silnik tylko że f4i ma wtrysk ,wiem że za 11 koła można upolować f4i a za 8 f4 ,więc zależy ile mazsz kasy , a jeszcze jedno sc33 idzie równo z f4i ,chłopaki nie zostawali w tyle
[ Dodano: Wto Sty 25, 2011 2:11 pm ]gumis_rs50 pisze:Witam ja od dziecka śmigałem motorynka komarkiem Aprilka rs50 obecnie wsk 175 i mam zamiar w tym roku kopić prawdziwy motor (SC57) i uważam ze dla mnie 600stka to za mało po tym jak polatałem 600tkami kolegów, wiec myślę ze jak ktoś umie jeździć i ma głowę na karku to ogarnie większe sprzęty

Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=CjZq90JcYpg 
no to na bogato z wsk na 1000 , dla mnie był duży skok z sc33 na sc57 , ale życze powodzenia