Witam.
Panowie co sadzicie o tym moto ?? Może użytkownik jest znany na forum ? Mam kawał drogi 500 km w jedną ale maszyna bardzo mi się podoba. Z rozmowy ze sprzedającym wiem że :
Jest 2 właścicielem a nie 1 jak jest w aukcji, moto ma oryginalny lakier, 1 kluczyk , brak książek serwisowych.
Witam ten HRC był już opiniowany na forum, poszukaj....
Z tego co widać zegary ma z modelu sc57a(powinien miec do 14tys/obr) i trochę dziwne są tarcze hamulcowe, ale ja się nie znam na pewno znajdzie się ktoś kto powie więcej... POZDRAWIAM
No faktycznie te zegary zmieniane ;/ Odnalazłem jeden wątek ale aukcja już wygasła. Piszą tam że ktoś ją oglądał i ma info, niestety do tego drugiego tematu nie mogę dotrzeć.
Jak znacie temat wklejcie linka albo przybliżcie trochę co w trawie piszczy. Tak myślałem że będzie bieda coś sensownego znaleźć... ;/ Trzeba było zostawić 954
W czasie bezowocnych poszukiwań znalazłem kolejnego Bladego bedącego na sprzedaż. Proszę o krytyczne opinie Brak jest tankpada i naklejek na zbiorniku, co wypatrzyliście ponadto?
Witam..
Ogolnie to ladny ale kilku rzeczy brakuje, chociazby jak juz kolega zauwazyl nalepek..Wniosek nasuwa sie sam..pytanie co na to wlasciciel;)
Pozdrawiam..