Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 22:05

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Cała Polska z Kubicą

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 10
Motocykl: SC33
Rok produkcji: 0

Post » 08 lutego 2011, 22:01

a mnie cala ta nagonka totalnie drazni

robia z chlopa bohatera narodowego a to przeciez jego robota

to tak jak idziesz na zawodowego zolnierza, dostajesz kolke np. w noge i co juz jestes bohaterem narodu?

haloooo, to taka robota - za to ryzyko ktos bierze kupe szmalcu!

tak jak z naszymi wyglupami na sprzecie, walisz sobie gumki a to na pewno nie jest normalna jazda, cos ci nie wyjdzie i ladujesz mordą na glebie, moto rozkwaszone i co siada taki gienek i pierdzieli jak to moto sie popsulo i trzeba bedzie kupe szmalcu wlozyc ... a to co jak siadal na sprzeta celem polatania na koleczku to nie wiedzial ze moze sie przewrocic? ktos mu kija w szprychy wsadzil?

oczywiscie to takie moje zdanie wiec nikt z nim sie zgadzac nie musi ;)
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)

Pochwały: 3
Motocykl: 1000RR
Rok produkcji: 2005

Post » 08 lutego 2011, 22:38

To w takim razie muszę się i ja wypowiedzieć na ten temat i dodać ze swojej strony lekka ripostę, a więc dla mnie to chłopak jest bohaterem narodowym, jeszcze żaden Polak nie miał do czynienia z F1 co świadczy o jego zdolnościach, z resztą jak każdy wie jest on jednym z najlepszych kierowców na świecie a żeby mieć taką opinię trzeba do tego dojść, pracą i zaangażowaniem. Te przykłady "fabiq" które dałeś ni jak nie pasują do tej sytuacji. Za wiele chłopak osiągnął żeby nikt o nim nic nie mówił, może i za duży hałas robią w okół tego zdarzenia ale może i dobrze bo ja jako jego kibic i fanatyk F1 chciałem mieć wszystkie informacje co i jak z jego zdrowiem na bieżąco. Teraz życzę mu tylko dojścia do zdrowia i jeszcze wszystkim pokaże co tak na prawdę niesie nazwisko KUBICA, POZDRAWIAM.

Awatar użytkownika

Motocykl: HondaCBR 929
Rok produkcji: 2001

Post » 08 lutego 2011, 23:56

Nie ma co z tego tytułu kręcić epopei. Stało się, a ryzyko było w to wliczone. Szkoda gościa jak każdego innego....Tylko w tym konkretnym przypadku wszystkie media o tym trąbią.

[ Dodano: Wto Lut 08, 2011 10:58 pm ]
Dla jego bliskich to tragedia, a dla innych statystyka.
Drive like there's no tomorrow - there won't be.

Motocykl: Honda

Post » 09 lutego 2011, 00:06

Ja dodam tylko,że prawdopodobnie najlepszy Polak w historii ścigał się w rajdach, w ramach swojej pasji tak jak my latamy na motocyklach iwydaje mi się ,że pan Robert wkładał w to kasę a nie brał za to.Ten wypadek nie był też jakiś lekki tylko bardzo poważny,bo przecież o mało co nie doszło do amputacji i każdy polski kierowca rajdowy/wyścigowy,który maiłby podobny wypadek na pewno nie obyło się bez echa.Fakt jest faktem,że w tv troszkę przesadzają podając jedną krótką informacje przez cały dzień co 15 min,ale jakby nie patrzeć wypadek ten jest ogromnym ciosem w cały Polski sport motorowy i najprawdopodobniej nasz mistrz ma cały sezon w plecy :( ,ale ja wierze ,że wróci w połowie sezonu i pokaże swoją siłę i charakter sportowca :) .

Sory,że się tak rozpisałem ,ale jest to bardzo fajna ciekawa dyskusja :)

Awatar użytkownika

Post » 09 lutego 2011, 14:14

panowie nie zrozumcie mnie zle, ja jak i wielu innych szanuje Kubice za jego wysilek wlozony w osiagniete wyniki - jest to oczywiscie niepodwazalne w zaden sposob

drazni mnie tylko to ze kiedy nie wlacze TV to o niczym innym nie slysze jak o Kubicy i o politykach jakby byly to najwazniejsze wydarzenia na swiecie, a juz o takich np. powodziach czy wichurach jakie nawiedzily PL to nic sie nie mowi a tylko wspomina, a tysiace ludzi cierpia
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 32
Motocykl: 954,929 pora na 1000RR

Post » 09 lutego 2011, 14:41

a moze Kubice spotkala kara..? za to jak potraktowal swoja Ex...kiedys w wywiadzie,ze on teraz ma kupe kasy i nie potrzebuje jej itp...

troche zadufany w sobie nowobogacki, energy drinki, itp,
Niedlugo bedzie popularny jak Hello Kitty :diabel:

Kubica i Smoleńsk, allTV :/
nie pisze tego z zazdrosci rotfl2:
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej

Awatar użytkownika

Motocykl: HondaCBR 929

Post » 09 lutego 2011, 14:52

Tak, to zapewne los się na nim zemścił ;)

Cóż, nie każde ego jest w stanie wytrwać przy takiej dawce popularności :/

Fabiq, całkowicie rozumiem Twoje podejście do tematu. Sam tak mam, dlatego od lat nie oglądam tv. Nie znoszę obłudy i tej całej telewizyjnej relatywnej moralności nastawionej na chwilową sensację połączoną z brakiem jakiejkolwiek sprawiedliwości i szacunku do ludzi.
Drive like there's no tomorrow - there won't be.

Motocykl: Honda

Post » 09 lutego 2011, 15:56

Jak by to okrutnie nie zabrzmiało o Robercie ucichnie dopiero wtedy,kiedy dojdzie do jakieś innej tragedii :/.

Awatar użytkownika

Post » 09 lutego 2011, 16:33

albo jaki inny gienek zacznie zdobywac puchary...

Motocykl: honda cbr
Rok produkcji: 2008

berlusconi i kubica

Post » 09 lutego 2011, 17:45

we wloszech berlusconi w telewizji a w polsce kubica....wlosi tez narzekaja ze na okrąglo w tv tylko dziadka pokazuja.a poza tym fabiq ma racje wsiadl pojechal CENZURA sie i tyle i niech ma szczescie ze go tam ruskie nie operowali bo by pewnie bel dwoch rąk wyszedl.po miesiacu nawet nie bedziemy wiedziec kto to jest kubica bo to tyle jego kariery
jedno serce jedno zycie fireblade ponad zycie

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR F4i Sport
Rok produkcji: 2002

Post » 09 lutego 2011, 20:09

Z tym, że za miesiąc nie będziemy pamiętać o Kubicy to kolego mów za siebie! Ja rozumiem, że nie każdy musi być fanem F1 i Roberta i rozumiem, że co niektórzy denerwują sie, że w mediach mówi sie tylko o Kubicy, ale chyba do niego nie można mieć o to pretensji!!!

Poprzednia

Wróć do Ogólne Dyskusje