Moje poprzednie moto miało 23 lata [PC19 F1], ale jego stan powalał na kolana. Nikt, kto miał z nim do czynienia, nie wierzył, że to było możliwe. Tam po prostu nic nie budziło wątpliwości. I do tego przywykłem. Tego sprzęta jeszcze nie znam i pewnie przez to robię się czepialski
nie dziwie sie Tobie jak i innym I tak powinno sie dbac o sprzeta bardziej niz o Kobiete Sam mam Fajerka od 7grudnia 2010 sam jeszcze nie znam moto ale jak na razie to ja nie narzekam fajnie mi sie nim jezdzi i wygodnie w praniu wszystko wyjdzie
no to ja mam swojego od 17 grudnia 2010 czyli zakup po części w ciemno, bo przetestować nie było jak. Z resztą całe moje testowanie mógłbym przy mojej wiedzy wsadzić sobie głęboko w d... więc zaryzykowałem.
Póki comi też się podoba, byleby nic się nie paprało i jakieś cuda nie wyszły z czasem
Ja śmigam od roku. Przypadkiem nabyłem na spontana moto i wpadłem po uszy niespodziewanie
Ale dziś lipa, pogoda była, widziałem przez okno z pracy kolesi na swoich maszynach i tylko ch## mnie strzelał w poprzek A jutro będzie to samo, a później pogoda ma się spaprać i dopiero 18stego się zapowiadają sensowny warunki... co za los
No tak to jest ja dzisiaj latalem z kolesiami w 5 motocykli Pogoda bajka Tylko uwazaj bo za dlugo nie jezdzisz ja 929 juz od roku chorowalem bo nie moglem sprzedac f4i