Dziękuje Tytus i tazzman - Dzięki wam podjąłem decyzje- w lutym wracam do polski i zakupie Hondę SC59 - wasze wypowiedzi dały mi wiele do myślenia i wydaje mi się że Honda będzie najrozsądniejszym motorem.(jestem na forum nowy) ale szczególnie przekonuje mnie wypowiedź Tytusa

jeszcze przed poznaniem tego forum wiele widziałem na YT filmików w Twoim wykonaniu i jeśli ktoś ma wypowiadać się na temat motoru to liczę się z Twoim zdaniem

wiesz co mówisz bo od lat jeździsz motorem a nie jesteś wirtualnym znawcą który wypowiada się i ocenia motor znając go tylko z obrazków i filmików na YT - zawsze byłem zakochany w R1... moim celem przylotu do USA było zarobienie na R1 RN19. lecz mam znajomego który ma ten motor od 2lat i stale coś się w nim psuje- to regulator napięcia, rozrusznik, łożysko na sprzęgle- a ma ten motor 32000 przebiegu... wiadomo, człowiek nie kupuję motoru po to by cały sezon przestał u mechanika

czytałem już wiele opinii na temat Franka SC59 chyba najbardziej który mnie martwi to jest zjadanie oleju

... ale mam nadzieje że uda mi się trafić na udany egzemplarz:) mam jeszcze jedno skromne pytanie, która wersja jest lepsza Hondy? Europejska czy Amerykańska ?

słyszałem że w wersji USA rzadziej zdarza się by silnik zjadał olej- ale tylko tak słyszałem dla tego chciałbym zapytać was o to

z góry bardzo dziękuje za odpowiedź
Pozdrawiam!