) Kuba nie łam sie i zadwolenia z tych nowych opon widzimy sie za miesiac byc moze
) Kuba nie łam sie i zadwolenia z tych nowych opon widzimy sie za miesiac byc moze
Kto kupuje napęd używany i to jeszcze za 400zł
Mogę zrozumieć, że na zdjęciach trudno zobaczyć, że łańcuch jest zużyty, wyciągniety. Ale nie uwierze w to, że nie widziałeś/nie wiedziałeś, że przełożenia były 15/47 i tylna zębatka przeznaczona była do innego sprzęta, po ruskich przeróbkach sprzedawcy dopiero pasowała do Twojego moto. Naprawdę ludzie, nie wiem jak Wy kupujecie rzeczy do swojego moto i to jeszcze używane.
Robson okazał się chu**m, jeśli sprzedał Ci taki napęd ale Ty też dałeś dupy.
Podaj mi chociażby jedno zdanie ,gdzie "naciągam" Cię na zwrot. Wiedziałem ,że z takim trolem nic sie nie wyjaśni. Masz racje to na pewno dlatego ,że łańcuch kupiłem w tamtym sezonie a założyłem dopiero w tym. To na pewno dlatego mi się wyciągnął itp itd.
Na pewno założył ten napęd do WSK i leje ze mnie ,że taki kawał mi wyciął
a lancuch moze dac do galwanizacji i smigac jak 50cent pozdro szkoda nerwow na takiego
Trauma, kupiłeś napęd w zeszłym sezonie, założyłeś rok później i teraz masz pretensje?
Nie mam zamiaru bronić robsona, ale czy troche nie przesadzasz?
Nadal powtarzam jako osoba, która również robi sporo zakupów na allegro.pl itp., że możesz mieć pretensje w tej sprawie w większości tylko do siebie. Robson, co zrobił to zrobił, sprzedał szajs. Ale Ty wiedziałeś co kupujesz.
Uznajmy, że do łańcucha nie mogłeś mieć 150% pewności ale zębatki jak najbardziej.
. Będę miał nauczkę na przyszłość.
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości