Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 22:14

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Forumowy trol i oszust - robson1903

Druga strona jazdy na motocyklu...

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
Rok produkcji: 2004

Post » 15 maja 2011, 09:34

Ha Ha Ha a to kolega pojechał po Kubie powiem szczerze wlasnie jestem po przjechaniu samochodem ponad 2400 km ale Hasło zeby Kuba poszedł na stadion Mnie CENZURA........ ale moze bedziecie się mieć okazje poznać :)) Kuba nie łam sie i zadwolenia z tych nowych opon widzimy sie za miesiac byc moze :)
MateuszO

Awatar użytkownika

Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)
Rok produkcji: 0

Post » 15 maja 2011, 11:19

ale ja sie nie lamie pol zycia na stadionie spedzilem:) spoko ze szczesliwie dojechales odezwij sie jak bedziesz w pl. pozdro
P.S z tego co widze i wywnioskowalem z wypowiedzi innych forumowiczow wszyscy jestesmy nienormalni robson jest ok wiec wnosze aby natychmiast wszyscy zlorzeczacy Jemu przeprosili Go i blagali o wybaczenie wnosze o to i grzecznie przepraszam :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika

Pochwały: 2
Motocykl: CBR 600 F4i Sport
Rok produkcji: 2001

Post » 15 maja 2011, 12:03

Haha, nie mogę troche wytrzymać z beki :diabel: Kto kupuje napęd używany i to jeszcze za 400zł :ooo: Mogę zrozumieć, że na zdjęciach trudno zobaczyć, że łańcuch jest zużyty, wyciągniety. Ale nie uwierze w to, że nie widziałeś/nie wiedziałeś, że przełożenia były 15/47 i tylna zębatka przeznaczona była do innego sprzęta, po ruskich przeróbkach sprzedawcy dopiero pasowała do Twojego moto. Naprawdę ludzie, nie wiem jak Wy kupujecie rzeczy do swojego moto i to jeszcze używane. :one: Robson okazał się chu**m, jeśli sprzedał Ci taki napęd ale Ty też dałeś dupy. ;)

Pochwały: 3
Motocykl: xx w ramie sc33
Rok produkcji: 2006

Post » 15 maja 2011, 18:27

U mnie ten napęd był założony. Latałem nie było problemów. Tak silnik od XXa go napędzał i nie było problemów. U mnie było w 3/5 lub w 1/2 naciągu. Może masz inny wahacz czy chu* wie co. Zębatki widziałeś na zdjęciu przełożenie znałeś, koszt nowego jest Ci znany. Sorry Panie Cziken ale ja Ci nie stawiam ołtarzyka i nie jesteś dla mnie Bogiem w motoryzacji i Twoje zdanie mnie średnio interesuje.
Szczerze to przyznam że żałuje że sprzedałem ten napęd bo teraz jak sprzęta zrobie to bym sobie wsadził go ale jak już pisałem Traumie kupiłem nowy.
Tak wiec dla mnie też to jest śmiech na sali. Sprzedałem już kilka innych rzeczy nigdy nikt nie narzekał. Jak pisałem wcześniej jedyny incydent to z ta rurą która zalegała na poczcie a raczej jej dolotem.
BTW Przednia zębatka była zamówiona z Hondy nowa 124zł sama ona. Może mi powiesz że ona też była wy***ana i wogóle bez zębów?

Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
Rok produkcji: 2004

Post » 15 maja 2011, 20:02

Alez kolorowo Się robi na tym forum Czikena zdanie nic nie znaczy Kuba musi isc na stadion sie wykrzeczec Panowie nie bojce sie pojde z Wami haha Pokrzyczymy sobie razem Powiedz robson czy warto za kilka groszy spier sobie opinie ?? Nie znam sytuacji ale jako osoba obserwujaca z boku staje za reszta ale nie dlatego ze ktos pisze ze cos jest nie tak ale dlatego ze do tej debaaty dołaczył sie Cziken osoba szanowana przez wielu Mi nie znaych ale pamietam jedno zdanie Marcins Sc 33 facet godny zaufanie .
MateuszO

Awatar użytkownika

Post » 15 maja 2011, 20:08

widzisz cziken ch...ja sie znasz ziemie do kwiatow musisz zaczac wozic a nie motocykle naprawiac i porzadnych ludzi sie czepiac to byla zebatka typu slick a lancuch byl zalozony do dlugiego wachacza z dragrace moto hihi: hihi: hihi: hihi:

Post » 15 maja 2011, 20:16

Widzisz Mateusz. Mam też swoich mechaników sam nim też nie jestem, ale coś się znam. Odebrałbym ten łańcuch bez gadania jakby coś nie pasowało koleszce od razu.. Ale kupuje ktoś łańcuch, po prawie roku pisze że jest wyciągnięty i chce mnie naciągnąć na zwrot jak ja wiem i kilku ode mnie że jest dobry. Jak tu się nie wkur**ać. Dla mnie temat zamknięty. W ch**a też się nie dam zrobić. Sam padło kupuje od ludzi i jakoś nie wypisuje na forach że coś mi się nie podoba. A ten kupił dobry łańcuch coś mu nie przypasiło i żali się na forum...

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 2000

Post » 15 maja 2011, 20:41

Robson wprost.. Jesteś aż takim idiotą? :ooo: Podaj mi chociażby jedno zdanie ,gdzie "naciągam" Cię na zwrot. Wiedziałem ,że z takim trolem nic sie nie wyjaśni. Masz racje to na pewno dlatego ,że łańcuch kupiłem w tamtym sezonie a założyłem dopiero w tym. To na pewno dlatego mi się wyciągnął itp itd.
Masz racje co tam Cziken może wiedzieć :D Na pewno założył ten napęd do WSK i leje ze mnie ,że taki kawał mi wyciął :diabel:
To ,że Ty kupujesz "padło" od ludzi nie daje Ci przyzwolenia ,że to samo padło możesz sprzedawać tutaj. Więc ogarni się troche :fuckyou:

Awatar użytkownika

Post » 15 maja 2011, 21:24

trauma nie rozumiesz ze to twoja wina jakbys mial naped na wal to bys nie mial takiego problemu hihi: hihi: hihi: hihi: hihi: hihi: hihi: a lancuch moze dac do galwanizacji i smigac jak 50cent pozdro szkoda nerwow na takiego

Post » 15 maja 2011, 22:09

Dokładnie szkoda nerwów ...

Awatar użytkownika

Pochwały: 2
Motocykl: CBR 600 F4i Sport
Rok produkcji: 2001

Post » 16 maja 2011, 22:50

Luuudzie :ooo: Trauma, kupiłeś napęd w zeszłym sezonie, założyłeś rok później i teraz masz pretensje? rotfl2: Nie mam zamiaru bronić robsona, ale czy troche nie przesadzasz? :P Nadal powtarzam jako osoba, która również robi sporo zakupów na allegro.pl itp., że możesz mieć pretensje w tej sprawie w większości tylko do siebie. Robson, co zrobił to zrobił, sprzedał szajs. Ale Ty wiedziałeś co kupujesz. :D Uznajmy, że do łańcucha nie mogłeś mieć 150% pewności ale zębatki jak najbardziej. hihi:

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 2000

Post » 16 maja 2011, 23:32

Ale ja tu nawet słowem nie wspomniałem o zwrocie czy coś jak zauważyłeś, poza tym co to ma do rzeczy? Myślisz ,ze jak napęd poleżał te kilka miesięcy to przez to doprowadził się do takiego stanu jak opisał Cziken?. Ten temat jest w celu ostrzegawczym tylko i wyłącznie żeby ktoś nie kupił podobnego gówna od pana trola.

Co do zdjęć to gówno widać na nich i nie ma się co oszukiwać. Robiłem zakupy z osobami z lubelskiego forum poświęconego motocyklom i nigdy wtopy nie było. Dlatego też pomyślałem ,że tutaj forum też motocyklistów to raczej takich świń nie ma tym bardziej ,że miałem zapewnienia ,że łańcuch w stanie świetnym. Ale jednak jest rodzynek ;]. Będę miał nauczkę na przyszłość.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści