Panowie- a może lepszy byłby taki zestaw wykretaków jak np. http://allegro.pl/wykretak-do-urwanych- ... 66590.html - kupiłem taki zestaw za 120 zł i mam wykretaki 6 mm 8mm 10mm i 12mm - działają super, ja użyłem raz tego 8mm do wykrecenia sruby przy kolektorze w bandit 600, jak ktos chce z tego zestawu mogę który kolwiek sprzedac, bo leża mi niepotrzebnie
wykretak dobry pod warunkiem ze wystaje kawalek szpili sroby, tylko uwazaj bys nie przesadzil i zeby nie pekl,bo jak peknie to bedzie wtedy dopiero problem i nie wiem czy go wyciagniesz bo o rozwierceniu to juz mozna zapomniec
Dopiero teraz sobie przypomniałem ze nie dałem znać jak poszło.
A poszło ciężko... zajebiscieeee ciężko. Kilka godzin w garażu spędziłem. Jednak cel osiągnąłem, i największa satysfakcja że wszystko zrobiłem sam.
Kupiłem te wykrętaki,udało się powyciągać kawałki śrub które zostały. Skręciłem i wszystko hula jak należy. Dzięki za pomoc.
Poniżej klika fotek przed zaczęciem roboty (z cyfrówki), po robocie zrobiłem telefonem i nie udało mi się ich zgrać bo zgubiłem telefon, jadąc kurna na Bladym wypadł mi z kieszeni kurtki.
Jak to się mówi gównooo chodzi parami.
[ Dodano: Pią Lip 22, 2011 12:54 pm ] cos nie załadowało, za duże foty
a ja sie zapytam dlaczego sciagales pokrywe zaworow do wymiany swiec ??? ja ostatnio zmienialem swiece i nie musialem sciagac pokrywy elegancko dalo rade je wymienic
Po wszystkim też zadalem sobie pytanie "po chooja ściągalem ta piertoooloną pokrywę' i sam chyba nie znam odpowiedzi. Myślalem może że będzie latwiej, trochę z ciekawości....