moje podejżenia wzbudził fakt, że przy przebiegu 11 tyś km. właściciel wymieniał napęd
albo więc ma za dużo kasy i zmienia napęd bez potrzeby, albo moto ma przejechane duuużo więcej niż deklarowane. sam jeżdżę bladym od kilku sezonów i mój oryginalny napęd wytrzymał 24 tyś.
Naturalnie wiele zależy od stylu jazdy, więc albo tamten dostawał w dupę tak, że konieczna była wymiana albo coś jest na rzeczy
sprzedający nie jest pierwszym właścicielem więc może tam być wiele min wstawionych.
to ciekawe, ale na moje oko tłumik i zabudowanie końcówki tłumika wygląda na rocznik 2004-2005 bo od 2006 były już inne (moja jest z 2006) Jeśli ten jest z 2007 to powinien mieć taką końcówkę tłumika jak moja z 2006.
Ciężko dziś znależć coś zdrowego
Siemka tak sie sklada ze mam 929 i 1000rr sc57b , i jestem zadowolony z obu ,choc kazdy ma inna charakterystyke 929 jest idealny jesli chodzi o gumy wchodzi juz od 2500 obrotow jak marzenie a 1000rr trzeba wkrecic na okolo 3500do 4000 mowa o jedynce, ale kwestia przyzwyczajenia , jesli chodzi o obroty powyzej 5500 tysiaca to 1000rr dopiero pokazuje na co ja stac i tu jestem bardzo zadowolony ,duzo wiecej mocy niz 929 lepiej prowadz sie w zakretach lepsze hamulce no i z 3 na gume idzie heheh to wlasnie w niej lubie ogolnie to powiem ze kazdy ma zalety i wady ale czy to bedzie 929 czy 1000rr lub 954 i bedzie to nie zakatowane moto to napewno Cie mile zaskoczy i bedziesz zadowolony jesli nie masz kasy na dobra sc57 to bierz 929 lub 954
Witam!
no własnie Panowie i jak tutaj trafić na cos dobrego wszedzie ktoś chce opchać złom i dojechane moto.
Ja sie juz nastawilem na sc57 2006/7r i szukam takiego allegro kilka razy dziennie przeglądam wszystkie moto odpicowane a w rzeczywistości to nic nie wiadomo ceny różne za ten sam model
Zamierzam już w październiku kupić sobie 1000rr ale nie moge trafic na dobry model może ktoś z Was ma jakies info odnośnie sprzedaży sc57 w dobrym stanie
z góry dzieki
a nie myslales nad gixxem jak wiadomo modele k5-k6 mialy najwiekszy jad w sobie zarowno na dole jak i na gorze(to nie 1000rr czy r1) jakby co swoja mam do opchania stan igla full dodatkow krajowy ze wzmacniana rama..pozdrooo
hades123, tyle czekałaś to mi się wydaje że teraz już nie powinnieneś miec cisnienia żeby kupywac za wszelką cenę,sezon się kończy i jesli kupisz w pażdzierniku to żeby nie było tak że aby bedzie stała ci w garażu,więc czekaj lepiej i szukaj na spokojnie sobie aż coś ciekawego trafisz i zbieraj grosza na dobrą maszynę.
I o to chodzi ze ja chce sc57 jak patrze na ceny to do 24tys max chodza mógłbym miec kase na sc59 ale ja własnie chce sc57 a nie sc59 czy k5-k6
Podoba mi sie ten model i na niego poluje:)
chciałbym juz w pazdzierniku kupic bo do póki nie kupie to ciśnienie bedze hehe
tak żeby już stała u mnie i czekała na sezon