Ja go mam i jestem zadowolony, za to kiedyś miałem jakiegś metzzelera sportowego i on mi sie slizgał zajebiście( trzeba było naprawde mocno rozgrzac gume żeby było ok )
każdy użytkownik będzie chwalił coś innego to normalne-więc pytanie o opony jest ciężkim tematem ja przejeździlem kilka bridgestonów i żaden mi nie pasował a znowu bardzo mi leżą micheliny
Witam- POLECAM założy oponki pilot power 2ct - Bajka - zero uślizgów przy ostrym odkręcaniu, ja do swojego Bladka 954 założyłem 120/60 na przód i 190/55 na tył - w zakręty sam się kładzie - moto fruuuuwa..... Polecam
dragona nigdy nie testowałem zawsze supercorse, ja z kolei w zyciu bym na moto nie złozył i nikomu nie polecił michała pilot sporta, jak to sie mowi karzdy CENZURA na swoj stroj
...michelina to ja mam z głowy bo nie robi 16stek aczkolwiek... na varadero mi bardzo dobrze się spisuje ta marka...anakee się model nazywa co do cbr - nie wiem jaką kupić i zostawie decyzje na później, może wątek się jeszcze rozwinie...
Chłopaki mam dobry dostęp do opon. Generalnie wszystkich producentów, wszystkie modele, wszystkie rozmiary. Jeśli kogoś interesuje konkretna cena, proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam!
Witam potrzebuje wymienić na ten sezon tylnią opone w swojej 929, jeżdze turystycznie i sportowo,ale nie na torze. Doradzi ktoś jaką opone moógł bym założyć.Z góry dziękuje za pomoc