na jak kto lubi hehe na wieczorne wyjazdy wydaje mi sie to zbędne w taim motoLENAR pisze:ale ja nie widzę potrzebyMike pisze:Lenar niewidze problemu zeby oswietlenie samemu zrobic
na jak kto lubi hehe na wieczorne wyjazdy wydaje mi sie to zbędne w taim motoLENAR pisze:ale ja nie widzę potrzebyMike pisze:Lenar niewidze problemu zeby oswietlenie samemu zrobic
Samo mocowanie, bez podświetlania, składa się z 5 elementów z czego 4 zrobione są z płaskownika aluminiowego 25x2mm a jeden element (sam uchwyt tablicy) zrobiony z blachy stalowej (jak ktoś ma to lepsza będzie kwasówka albo alu). Wszystko jest ze sobą poskręcane śrubami i nakrętkami samokontrującymi z kwasówki. Można też połączyć wszystko nitami. Szkoda że nie zrobiłem zdjęć jak tworzyłem to mocowanie ale śpieszyłem się i nie pomyślałem o tym. Trochę zabawy z tym było żeby odpowiednio podoginać te płaskowniki alu i wszystko ładnie wykończyć ale przynajmniej wygląda to o wiele lepiej niż oryginalne mocowanie tablicy i to co miałem wcześniej
, dlatego to było tylko chwilowe rozwiązanie
Nie wiem jakby to wygladalo i czy da sie to jakos estetycznie zamintowac
blazej33 pisze:100 zakup ruchomej blachy + 100 za mandat + 100 za badania tech w celu odebrania dow. rejestracyjnego.
Ale co kto lubi
Nie ma mandatu nie ma badan tech
blazej33 pisze:100 zakup ruchomej blachy + 100 za mandat + 100 za badania tech w celu odebrania dow. rejestracyjnego.
Ale co kto lubi
Wróć do Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość