piotr dzimira pisze:Max_929, co tu porownywacalpinki to pierwsza liga a sidi tylko staraja sie wyglodac jak buty dla motocyklisty i rozpadna sie po 2 ssezonach
slawoo21 pisze:Byłem w sklepie motocyklowym i mierzyłem buty sidi (kilka modeli) jak i alpinestars smx-5, smx-4. Powiem szczerze tak wybrałem smx-5, a dlaczego bo są bardzo wygodne i się zajebiście chodzi jak w adidasach. W butach sidi był taki problem, że czułem się jak bym miał na nogach buty narciarskie. Ogólnie to źle mi się w nich chodziło nie mówiąc o wygodzie. Nie powiem Ci jak się smx-5 sprawują na motorze bo jeszcze ich nie testowałem. Z tego co wiem to DOMEL ma też smx-5. Jeżeli miałbym Ci polecić to smx-5 bez dwóch zdań. Ale opinie mogą być różne bo każdy chwali swoje
Wariat79 pisze:Ciuchy to podstawa, obyś nie zaliczył szlifa w tym w czym śmigasz bo na bank będzie to bardzo bolesne i długotrwałe doświadczenie i na pewno na ulicy nie jest bezpieczniej niż na torze a wręcz przeciwnie![]()
piotr dzimira pisze:sidi tylko staraja sie wyglodac jak buty dla motocyklisty i rozpadna sie po 2 ssezonach
heko55 pisze:nie jeżdżę po torze wiec uważam ze kombinezon jest zbędny może się mylę ale tak jest mi wygodniej a o to tu chyba chodzi
piotr dzimira pisze:Max_929, co tu porownywacalpinki to pierwsza liga a sidi tylko staraja sie wyglodac jak buty dla motocyklisty i rozpadna sie po 2 ssezonach
Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość