-kompletnym wydechem
-Dynojetami
-K&N
????????????????????????????
Mechaniczne gaźniki to raz tylko pytanie ile za taką przyjemność
Wyprzedzenie zapłonu -co to , jak to gdzie i za ile takie coś mógłby ktoś wytłumaczyć?
Ostre wałki-ale to pewnie majątek , ktoś wie ile???
Generalnie niedługo powinienem na hamownie lecieć to będę wiedział co już mam. Ale zawsze może to być za mało. MA ktoś ogólnie konto na ebay-u żeby podsyłał jakieś smaczki do bladziaka za normalne pieniądze w miarę??
pozdro
P.S
Silnika z XX-a nie chce za proste to
, dodam że zanim kupilem dynojeta to na samym pełnym kolektorze i filtrze K&N motocykl był zdecydowanie żwawszy i narwany niż seria. Wada takiej modyfikacji to zdecydowany wzrost spalania. Seryjnie cebra palila mi kolo 6-7litrów na 100km(cykl mieszany) po zalozeniu kompletnego wydechu i filtra wzrosło spalanie o 1-2litry po założeniu dynojetów o 3-4litry, dodam że oczywiscie wszystko było ustawiane przy każdej modyfikacji. Troszke to spalanie mnie zdenerwowało i dynojeta sprzedałem i zostawilem sam kolektor z filter bo efekt akustyczny jest nieporównywalny do seryjnej sokowirówki no i cos tam motocykl jest żywszy.
a moto ladniejsze nowsze i prowadzi sie duzo lepiej takie moje zdanie

Chyba sobie nie wyregulowales gaziorów po modyfikacjach. Przejedz sie zwykłym bladym na pełnej serii. Ja tez wsadzilem 60Z na tył do bladego i na 5 z gazu wstaje na gume ale mineło sie to z celem!!! Jak masz za mało mocy a za dużo pieniedzy to wsadz tam turbo albo kompresor!!!
Tak dycha jest sporo bardziej szalona jak gixer, wyglada dużo lepiej i ma w opór złotych dodatków co pieknie dodaje smaku