» 18 września 2012, 20:41
witam, dołącze sie do tematu. W moim bladym mam podobny problem tzn mrugajaca kontrolka 3 dlugie i 5 krotkich z opisu wynika ze to błąd exupa. Moto jezdzi nornalnie i nic sie innego nie dzieje tylko ta kontrolka:(. Probowałem tej zworki jak bylo opisane wyzej i nie bardzo pomaga:( pod siedzeniem znalazłem tylko jedna (luźna) kostke i mysle ze to ta chociaz u mnie jest po prawej stronie aqu jak siedze na moto. Po włozeniu zworki i wykonaniu tych wszystkich czynnosci jak bylo opisane wyzej slychac jak pracuje silniczek od exupa ( cykanie) ale błąd jak wyswietlalo dalej wyswietla , i teraz moje pytanie co z tym zrobic?cz zworke wkładam w zła kostke? czy moze potrzebna jest regulacja exupa? i czy jak wy likwidowaliscie ten bład i siebie tez slychac silniczek od exupa, to wyjasnilo by czy robie zwarcie w odpowiedniej kostce. Prosiłbym i porade i pomoc, i w razie "W" ile taka impreza bedzie kosztowac u mechanika jezeli nie uda sie samemu tego wyeliminowac. Z góry dzieki za pomoc i informacje