Wujek pisze:Oglądałem ten sprzęt właściciel był gotów oddać go za 28000 zł niestety cena nie adekwatna do stanu motocykla. Poszukaj we wcześniejszych postach opisywałem co nieco o tym moto.
Odnalezione

Wujek pisze:Oglądałem ten sprzęt właściciel był gotów oddać go za 28000 zł niestety cena nie adekwatna do stanu motocykla. Poszukaj we wcześniejszych postach opisywałem co nieco o tym moto.
AndrewOP pisze:http://otomoto.pl/honda-cbr-1000-rr-M3455901.html chyba cena jeszcze po dogadaniu będzie naprawdę fajna za ten rocznik jeżeli ktoś szuka takiego rocznika, a może nareszcie inni też zrozumieją że za starsze roczniki powinni kubeł zimnej wody na głowę i wszystkie ceny do poprawki bo inni czekają
JacekJ pisze:Nie bądź kolego taki hop do przodu. Cena to nie tylko rocznik ! To również stan techniczny, dodatki....
Jeśli mam sprzęt w doskonałym stanie i potrafię udokumentować jego historię i przebieg to za byle pieniądz go nie oddam. KAŻDY ceni to co ma a szczególnie gdy sprzęt jest istotnie w świetnym stanie. Cena Oczekiwana przez sprzedającego to tylko cena wywoławcza i rzadko jest to cena transakcyjna.
Tym bardziej więc żal gdy za odnośnik przyjmuje się ceny analogicznych roczników tyle że łatanych i sklejanych przez "garaźowych fachowców" , gdzie dawcami części do przeszczepu są wraki ze szrotów.
Przychodzi do mnie taki kupiec i już od progu krzyczy po ile chodzi ten rocznik na znanym portalu aukcyjnym. Tyle, że nawet na owym portalu te sprzęty są oferowane w cenach, które miszczą się w pewnych widełkach, i to zwykle dość szerokich ! Tzw. okazje to margines. Reszta w "dobrych" cenach to niestety sprzęty z "przeszłością".
Te bez przeszłości wypadkowej są zawsze w wyższej cenie bo ich właściciele wiedzą co mają i to cenią.
Nie jestem handlarzem a jedynie oferowałem swoją maszynkę na sprzedaż bo kupiłem drugą.
Jeśli jednak miałbym ją oddać za grosze to wolę ją przerobić na torówkę, przynajmniej wiem co mam i to od nowości !!!
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC59)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości