sasza_19 pisze:Bardzo dużo pieniedzyBiorą Ci np wartosc rynkowa srendia Twojego pojazdu - nei wiem ile Twoja 929 wiem że 12 tys. - Np jeśli motocykl wart jest 9000zł a w tkaim stanie jakim jest sprzedasz go np za 3000zł to Ci oddadzą 6000zł. Chyba że nie bedzie szkody całkowitej to policza Ci za nowe czesci. pamietaj !! jeżeli Ci powiedzą jakas smieszną cene np 3500zł odszkodowania to nie zgadzaj sie na te warunki!! tylko powiedz im że chcesz oddać motor do serwisu i ma wrócić w takim stanie jakim był na początku
!! Uwierz że zmiękną i Ci dołożą moment te 2 tysaiace - kolega tak miał. A i jesli motor uderzył jakos przodem to pamietaj aby sprawdzić przednie zawieszenie jeszcze u mnie wyszło że lekko pólka dygneła i musisalem drugi raz rzeczoznawce wzywać no ale oczywiscie przyznali tyle ile trzeba było
A złosić Szkode musisz niezwłocznie czyli najlepiej w ten sam dzien albo dzien później bo ja kbedzies zwlekał to Ci nie uznaja tego. pozdroo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości