przemo pisze:to jest to ze ja kupilem juz ze sportowym filtrem i nie mam porownania jak by chodzil na zwyklym filtrze przelozenie mam 15/44 i z dwojki nie chce isc na jedno to cos slabizna kusza mnie dynojety musze sie z tym wszystkim przespac pozdro
crazyduck pisze:mialem kiedys k&n u siebie w sc33 i nie chciala na nim chodzic wiec go pogonilem kupilem zwykly znow wszystko wrocilo do normy..
miki1406 pisze:crazyduck pisze:mialem kiedys k&n u siebie w sc33 i nie chciala na nim chodzic wiec go pogonilem kupilem zwykly znow wszystko wrocilo do normy..
Bo samo założenie filtra nic nie da... To tak jak u homo... Wejść wejdzie ale dzieci z tego nie będzieMusi być układ taki, żeby po pierwsze zwiększona dawka powietrza mieszała się z większą dawką paliwa (na fabrycznych dyszach może być problem czyt.dynojet), po drugie zwiększona ilość gazów spalinowych musi gdzieś się ulotnić więc bardziej wydajny komin jak najbardziej wskazany...
Do tego musi być wykonana ponowna regulacja składu mieszanki + synchro bo się wszystko po wymianach CENZURA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości