no mam taka nadzieje

pozdrawiam serdecznie

):)
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 10:57 am ]witam panowie , przegladnolem cala serwisówkę na stronach od 5.0 i szczerze to nic nie kumam z tego , wstyd soe przyznac ale czytam to i dla mnie to czarna magia , nie wiem czy bylem na tekiej stronie czy nie ale chcialbym znalesc strone z numerami blędów ci jaki nr oznacza , jeżeli mozecie to ratujcie

):) pozdrawiam , to moje gg jesli mozecie to wyslijcie jakiegos linka . wielkie dzieki 2611435
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 4:34 pm ]Witam adipaw zczytalem dzisiaj nr bledu i jesli wszystko zrobilem prawidlowo to wyszlo mi 19 czyli jedno mrugniecie wolne a potem 9 szybkich , ale znalazlem chyba przyczyne mechaniczna tej usterki , nie wiem jak sie to nazywa ale pod bakiem kolo filtra znajduje sie jakis sliniczek do którego dochodza 2 linki lub od którego odchodza nie wiem nie znam sie ale chodzi o to ze jedna linka sie rozwarstwila i urwala , jesli odrece gaz na maksa to w czasie jazdy motor przerywa tak jak by nie dawal rady uzyskac pelnej mocy a gdy jade spokijnie tak do 2,5tys obrotów to zaden blad nie wyskakuje , kolega który troche sie zna na mechanice stwierdzil ze przy takich obrotach exap sie nie otwiera wiec nie ma potrzeby zeby sie otwieral a jesli mu odkrece gaz to powinien sie otworzyć a nie robi tego bo jak napisalem wczesnieje linka jest zerwana , mam nadzieje ze wymienie linke i bedzie wszystko ok ale to sie dopiero okaże . pozdrawiam