Moja opinia taka że 929 to nie jakieś turystyczne wozidło A naszprejowanie łańcucha raz na 500km to nie jakiś specjalny problem. A jak chcesz sprawdzic jak bedzie się to u Ciebie sprawowało to zamiast psikać ketenspreyem pomoaźiaj łańcuch olejem i się przejedź
witam ja posiadam oliwiarkę Scottoiler i jestem zadowolony WAD NIEMA a zalety łuższa żywotność łańcucha, nie-brudzi tak tylnej felgi a jak to szmatko można wytrzeć bez problemu i nie muszę co 500 kil smarować . Ja osobiście polecam
Zbedne obiciazanie motocykla ktore spowoduje spadek predkosci maksymalnej o 0,003km/h, zwiekszy sie spalanie i w ogole nie polecam.
A tak na serio montowalem to cos w kumpla fazerze i srednio mi sie podoba ten wynalazek. Sportowym moto nie robi sie az tyle kilometrow od strzala zeby nie mozna bylo co jakis czas psiknac sprayem.
no właśnie problem jest taki że ja bardzo dużo jeżdżę Głównie chodzi mi o to żeby tylna felga nie była taka uje.... od tego spraya. Zawsze olej łatwiej zmyć. A co się do niej leje? Są jakieś specjalne oleje?