zawadka 929 jak pisałeś kilka postów wyżej jednak wybierze taką za 9 tyś.
powodzenia w sprzedaży. A co dalej? SC57.
w każdym razie powód nie tłumaczy zupełnie tego że nie mógł chociaż smsa rano napisać, że go nie będzie skoro już pomijając to, że ze mną telefonicznie się umówił to jeszcze na forum się zobowiązał
), a SC57. Dlaczego? Po 1. kasa(wydoić się czy jednak jeszcze odpuścić) po 2. zawsze chciałem mieć 954
masz chłopie talent do gumowania i jesli ten silnik to wytrzymuje to respect, a ja się martwię że na jedynce kawałek przejade na gumie
ze sie silnik uszkodzi
Domel też sprzedał niedawno swoją 929, a głównie razem jeździliśmy i możesz zapytać kolegi z forum, który ją kupił czy ma jakieś obiekcje odnośnie pieca
będę musiał w takim razie w ogłoszeniu zmienić opis : moto nigdy nie stawiane na koło, jeżdżone turystycznie i tylko w ciepłe słoneczne dni, stan super
Zawadka929 pisze: Domel też sprzedał niedawno swoją 929, a głównie razem jeździliśmy i możesz zapytać kolegi z forum, który ją kupił czy ma jakieś obiekcje odnośnie pieca
. Co mogę powiedzieć odnośnie silnika to to, że jest w rewelacyjnym stanie. Pali na dotyk, nie bierze oleju, nie dymi się z wydechu. Przy dodawaniu gazu wyrywa z butów nie przerywa ani sie nie ksztusi po prostu nic. Mogę powiedzieć, że jest w idealnym stanie. A pewien mechanik powiedział mi, że te silniki są NIE DO ZAJEBANIA! Jeżeli się odpowiednio o niego dba 
maciekx pisze:Zawadka a powiedz mi długo masz tą 929 ? masz przegrode w misce? zmieniałeś już piec ? bo jeśli nie i ten silnik to wytrzymał tą twoją jazdę to jestem pod wrażeniemmasz chłopie talent do gumowania i jesli ten silnik to wytrzymuje to respect, a ja się martwię że na jedynce kawałek przejade na gumie
ze sie silnik uszkodzi
Jeżeli się oczywiście zgodzi. A moto nie ma żadnych przegród, ani wymienianego pieca.
ja nie mówie że moto szroty ale jak miałbym go kupować wolałbym żyć w błogiej nieświadomości że tak moje moto było jeżdżone
. Co byś wolał, że gościu Ci wciśnie kit moto igła nie stawiany, a potem sie CENZURA, okaże się po szlifie albo coś? Bo ja np. wole wiedzieć co biore
. Tak samo jest z autami ludzie biorą auta po 180 tyś przebiegu to znaczy, że auto które będzie mieć 240 tyś będzie gorsze? Na mój rozum te motory są po to stworzone bo jak byś chciał jeździć do kościoła i na zakupy to byś sobie kupił fazera...
Wróć do Ogólne (CBR929RR SC44)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości